Praktische informatie

Parkeren Indien mogelijk: maak een fietstochtje naar de start van de wandeling! Voor wie toch met de auto komt: u kunt parkeren op de parkeerplaats bij de Homanshof aan de Lunsenhof 20, 9467 PM Anloo, of bij de Algemene begraafplaats Anloo aan de Bosweg 6, 9467 PN Anloo.

Vertrekpunt en aanmelden Het vertrekpunt van de wandeling is bij Café-restaurant Popken Hollander, Brinkstraat 7, 9467 PD Anloo. Voorafgaand aan de wandeling dient u zich daar aan te melden bij de organisatie.

Onderweg De wandeling gaat door een prachtig natuurgebied en dat willen wij graag zo houden. Laat daarom geen afval achter. Onderweg zijn bij ‘De Parels’ prullebakken aanwezig. Honden meenemen tijdens de wandeling is toegestaan, mits aangelijnd.

Na afloop Na de wandeling kunt u desgewenst terecht bij Café-restaurant Popken Hollander voor een versnapering.

Aansprakelijkheid en onvoorziene omstandigheden Deelname is geheel voor eigen risico. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die ten gevolge van deelname aan de wandeling mocht zijn ontstaan. De organisatie kan de wandeling in het geval van extreme weersomstandigheden afgelasten. Het inschrijfgeld wordt dan niet gerestitueerd, maar gaat gewoon naar het goede doel.

Contact